Vuolan osaamista


Vuola Trucks and Trailers Ky (ent. Autojousi Ky, Vuola Trucks ja Perävaunu Ky) Kaarinassa on erikoistunut autojen, kuorma-autojen, perävaunujen, pakettiautojen ja asuntoautojen jousitöihin. Meiltä saat kierrejousien madallukset ja korotukset, lehtijousien vahvistukset ja käyristykset sekä tietysti myös kokonaisuudessaan uudet lehtijousipakat tai vahvistetut kierrejouset. Tee-se-itse -miehille myymme irtojouset, U-pultit, tapit, helat tai spiraalit.

Kaarinan toimipisteessämme saat myös ajopiirtureiden ja digipiirtureiden tarkastukset, jarrulaskelmat, jarrusovitukset, ABS- ja  EBS -huollot, pakokaasumittaukset sekä pyörien suuntaukset.
Toimimme DAF- ja VDL- huoltokorjaamona.

Kokonaisuudessaan Vuola suorittaa näiden lisäksi raskaan kaluston katsastuspalvelut ja perävaunujen korjaukset ja huoltotyöt aina valojen korjaamisesta aisatöihin ja peitepaikkauksiin sekä jarrukorjauksiin.

Kalustosta pidetään huolta merkistä ja mallista riippumatta. Nopeat varaosatoimitukset lisäävät kaluston liikkuvuutta.


Tarjoamme asiakkaillemme raskaan kuljetuskaluston kokonaisvaltaista palvelua katsastuskäynteineen. Erityisesti pyrimme korostamaan asianmukaisen ja monipuolisen huollon merkitystä. Esimerkkinä voi todeta, että kun säädetään ajoneuvon akseleiden suuntaukset kohdalleen ja valitaan oikeat rengaspaineet, syntyy vuositasolla   suuria säästöjä. Kun kuljettaja vielä pitää nopeudet ja ajoneuvon kuormat asianmukaisina, saattaa vuodessa matkakilometreistä riippuen syntyä säästöä jopa 10.000 euroa.

Yrityksen palveluksessa on tällä hetkellä 13 työntekijää.
Palvelemme asiakkaitamme kuudella kielellä ja olemme tarvittaessa tavoitettavissa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.