KUORMA-AUTOT

On selvää, että kuljetuskaluston pitää olla kunnossa ja toimintavalmiudessa aina. Hyvällä, säännöllisin väliajoin toistuvalla huollolla pystyt osaltasi varmistamaan, että kalustosi pysyy iskussa, eivätkä sovitut aikataulut petä. Joskus kuitenkin huono onni on matkassa mukana ja jousi katkeaa juuri kun sementtiauto pitäisi saada työmaalle tai jarrukello alkaa vuotamaan kesken matkanteon. Tällöin on tärkeää saada apu viipymättä. Meiltä saat korjaukset nopeasti ja ammattitaidolla. Tarvittaessa pääsemme auttamaan tien päälle huoltoautojemme avulla. Olemme myös valtuutettu DAF-merkkikorjaamo.

 Meiltä saat korjaukset nopeasti ja ammattitaidolla. Tarvittaessa pääsemme auttamaan tien päälle huoltoautojemme avulla. Olemme myös valtuutettu DAF-merkkikorjaamo. Kysy lisää.

Kuorma-autojen korjaukset

DAF-merkkikorjausten lisäksi suoritamme kaikki raskaan kaluston jarrutestaukset ja -sovitukset, ABS- ja EBS-huollot ja -korjaukset, pakokaasumittaukset, pyörien suuntaukset, ajopiirtureiden tarkistukset ja sinetöinnit, kolarikorjaukset yms. korjaukset.

Kuorma-autojen huollot

Säännöllisesti huollettu kalusto on varmin vakuutus ikäviä yllätyksiä vastaan. Varaa aikasi talvihuoltoon viimeistään nyt.

Kuorma-autojen varaosat

Meillä on laaja valikoima erilaisia DAF-kuorma-autojen varaosia, mutta myös muut kuorma-autojen varaosat saat meiltä nopeasti ja vaivattomasti. Merkkiedustukseemme kuorma-autojen osalta kuuluvat mm. Meritor, Knorr-Bremse, Wabco.