JÄTEAUTOT

Toimimme valtuutettuna NTM, NORBA ja JOAB-jätepakkaajien huoltoliikkeenä Varsinais-Suomessa. Koulutetut mekaanikkomme suorittavat huolto- ja korjaustyöt ammattitaidolla. Tarpeen vaatiessa voimme suorittaa pienemmät korjaustyöt myös asiakkaan luona, jolloin mekaanikkomme tulee paikalle huoltoautollamme. 

JÄTEAUTOJEN KORJAUKSET

Astiahissi jumittaa? Työnkierrossa häiriötä? Vuotaako jostain öljyä? Olipa jätepakkaajassasi murheena mikä tahansa, ota meihin yhteyttä! Tarvittaessa tulemme huoltoautomme kanssa sinne missä apua tarvitaan. 

JÄTEAUTOJEN HUOLLOT 

Säännöllisesti huollettu ja kunnossa oleva kalusto on varmin vakuutus ikäviä yllätyksiä vastaan. Korjaamme ja ohjelmoimme jätepakkaajat, tarkistamme ja säädämme hydraulipaineet, sekä teemme samalla pysähdyksellä kuorma-autojen kausi huollot ja korjaukset. Näin säästämme taas asiakkaamme arvokasta aikaa.

Soita ja varaa aika kausihuoltoon!

Tykkää meistä Facebookissa ja saat aina ajankohtaista tietoa tarjouksistamme.

Toimimme valtuutettuna NTM ja NORBA -jätepakkaajien huoltoliikkeenä Varsinais-Suomessa. Koulutetut mekaanikkomme suorittavat huolto- ja korjaustyöt ammattitaidolla. Tarpeen vaatiessa voimme suorittaa pienemmät korjaustyöt myös asiakkaan luona, jolloin mekaanikkomme tulee paikalle huoltoautollamme.

Jäteautojen korjaukset

Astiahissi jumittaa? Työnkierrossa on häiriötä? Jostain vuotaa öljyä? Olipa jätepakkaajassasi murheena mikä tahansa, ota meihin yhteyttä! Tarvittaessa tulemme huoltoautomme kanssa sinne missä apua tarvitaan. Lisätiedot ja varaukset Pasi Sorvisto: 0400705444

Jäteautojen huollot

Säännöllisesti huollettu kalusto on varmin vakuutus ikäviä yllätyksiä vastaan. Suoritamme jätepakkaajien ohjelmoinnit, hydraulipaineiden tarkistukset ja – säädöt muiden tavallisiin kuorma-autoihin tehtävien huoltotoimenpiteiden lisäksi. Soita ja varaa aika talvihuoltoon viimeistään tänään! Lisätiedot ja varaukset Pasi Sorvisto 0400705444