KUORMA-AUTOT

On selvää, että kuljetuskaluston pitää olla kunnossa ja toimintavalmiudessa aina. Hyvällä, säännöllisin väliajoin toistuvalla huollolla pystyt osaltasi varmistamaan, että kalustosi pysyy kunnossa, eivätkä sovitut aikataulut petä. Joskus kuitenkin huono onni on matkassa mukana ja jousi katkeaa juuri kun auto pitäisi saada työmaalle tai jarrukello alkaa vuotaa kesken matkanteon. Tällöin on tärkeää saada apu viipymättä. Meiltä saat korjaukset nopeasti ja ammattitaidolla. Tarvittaessa pääsemme auttamaan myös tien päälle huoltoautojemme avulla. 

Olemme valtuutettu DAF-merkkikorjaamo.

KUORMA-AUTOJEN KORJAUKSET

DAF-merkkikorjausten lisäksi teemme kaikki raskaan kaluston jarrutestaukset ja -sovitukset, ABS- ja EBS-huollot ja -korjaukset, pakokaasumittaukset, pyörien ja akseleiden suuntaukset, ajopiirtureiden tarkistukset ja sinetöinnit, kolarikorjaukset yms. korjaukset.

KUORMA-AUTOJEN HUOLLOT

Säännöllisesti huollettu kalusto on varmin vakuutus ikäviä yllätyksiä vastaan. Varaa aikasi kausihuoltoon!

KUORMA-AUTOJEN VARAOSAT

Meillä on laaja valikoima erilaisia DAF-kuorma-autojen varaosia, myös muiden kuorma-autojen varaosat saat meiltä nopeasti ja vaivattomasti. 

Vuosikymmenien kokemus raskaan kaluston korjauksista ja huolloista sekä varaosien jälleenmyynnistä on vakiinnuttanut asemamme yhtenä ajan johtavana asiantuntijana. Ajoneuvojousituksen osaamisemme puoleen kääntyvät asiakkaat Turun talousaluetta kauempaakin. 

Meiltä saat auton jouset, jarrukorjaukset, pyörien ja akseleiden suuntaukset Truck Cam-järjestelmällä, korjaukset ja huollot kevyille ja raskaille perävaunuille, jätepakkaajille, kuorma-autoille ja muulle raskaalle kalustolle. Takaamme ammattitaitoisen työn ja palvelun laadun.

Tykkää meistä Facebookissa ja saat aina ajankohtaista tietoa tarjouksistamme.

Kuorma-autojen korjaukset

DAF-merkkikorjausten lisäksi suoritamme kaikki raskaan kaluston jarrutestaukset ja -sovitukset, ABS- ja EBS-huollot ja -korjaukset, pakokaasumittaukset, pyörien suuntaukset, ajopiirtureiden tarkistukset ja sinetöinnit, kolarikorjaukset yms. korjaukset.

Kuorma-autojen huollot

Säännöllisesti huollettu kalusto on varmin vakuutus ikäviä yllätyksiä vastaan. Varaa aikasi talvihuoltoon viimeistään nyt.

Kuorma-autojen varaosat

Meillä on laaja valikoima erilaisia DAF-kuorma-autojen varaosia, myös muiden  kuorma-autojen varaosat saat meiltä nopeasti ja vaivattomasti.