PAKETTIAUTOT

Teiden laatu ja kunto laittavat varsinkin tavarakuljetuksiin hankittujen autojen ajo-ominaisuudet ja jousituksen kuormankantokyvyn kovalle koetukselle. Me pystymme parantamaan pakettiautojen ajoturvallisuutta jousitusta ja iskunvaimennusta muuttamalla. 

Asentamalla ajoneuvoon uudet ja vahvemmat iskunvaimentimet, saamme teiden kallistusten vaikutukset minimoitua ja korin huojumisen aisoihin. Pallonivelien ja laakereiden uusinnat hoituvat vaivattomasti samalla korjaamokäynnillä.

Voimme vaihtaa öljyt ja suodattimet samassa yhteydessä, jolloin säästyy sekä aikaa että vaivaa. 

Perinteisten lehti- ja kierrejousien lisäksi tarjoamme asuntoautoihin merkkikohtaisia lisäilmajousisarjoja joko asennettuina tai irto-osina.

PAKETTIAUTOJEN KORJAUKSET JA HUOLLOT

Huollamme ja korjaamme pakettiautoja sekä korjaamme ja säädämme jarruja. Vaihdamme öljyjä, korjaamme valot sekä teemme muitakin pieniä huoltotöitä. Kysy lisätietoja, miten voimme olla avuksi juuri sinun pakettiautosi korjauksissa ja huolloissa!

JOUSITUKSEN ERITYISOSAAJA

Korjaamme ja tarvittaessa muutamme kaikenmerkkisten pakettiautojen jousituksen. Ammattitaitoiset jousiseppämme osaavat arvioida miten juuri sinun autosi jousituksen ongelmat saadaan korjattua. Jousien, alustan ja jarrujen korjauksissa olemme parhaimmillamme.

Vuola – ajoissa apuna!

Tykkää meistä Facebookissa ja saat aina ajankohtaista tietoa tarjouksistamme.

Asentamalla ajoneuvoon uudet ja vahvemmat iskunvaimentimet, saamme teiden kallistusten vaikutukset minimoitua ja korin huojumisen aisoihin. 

Pakettiautojen korjaukset

Korjaamme ja tarvittaessa muutamme kaikenmerkkisten pakettiautojen jousitusta. Ammattitaitoiset jousiseppämme osaavat arvioida mitä juuri sinun autosi on vailla.

Pakettiautojen huolto

Suoritamme myös pakettiautojen huoltoja käsittäen jarrujen korjauksia ja säätöjä, öljyjen vaihtoja, valojen korjauksia yms. pieniä huoltotöitä. Pyydä lisätietoja, miten voimme olla avuksi juuri sinun pakettiautosi huollossa.

Pakettiautojen varaosat

Kaikkien jousitukseen liittyvien varaosien lisäksi meidän kauttamme on mahdollista tilata juuri sinun pakettiautoosi sopivat hyllyratkaisut.