Vuola Trucks and Trailers Oy
Ajoissa apuna

Yrityksemme on erikoistunut raskaan kuljetuskaluston korjauksiin ja huoltoihin. Yli 60 vuoden kokemuksemme takaa ammattitaidon, jonka avulla pidämme asiakkaidemme kaluston hyvässä kunnossa. Huolehdimme kaikista merkeistä ja malleista. Olemme valtuutettu DAF-huoltokorjaamo. Erikoisosaamiseemme kuuluvat myös kaikkien ajoneuvojen jousityöt.

Kaarinalaisen yrityksemme palveluksessa on tällä hetkellä 13 työntekijää. Palvelemme asiakkaitamme kuudella kielellä ja olemme tarvittaessa tavoitettavissa ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

NIMIHISTORIAA

Historiamme aikana olemme palvelleet asiakkaitamme myös yrityksillä Autojousi Ky Vuola, Perävaunu Ky Vuola, DAF Finland Oy, Nykyään kaikki toiminnat ja palvelut löytyvät Vuola Trucks and Trailers Oy:n alta.

Täältä voit lukea yrityksen historiasta.

YRITYKSEMME MENESTYSTEKIJÄT

Haluamme olla asiakkaallemme kokonaisvaltaisen palvelun tarjoaja ja kumppani, jonka puoleen voi kääntyä kaikissa raskaan kaluston korjaamisen, huoltamisen ja varustamisen asioissa. Pidämme koko ajan yllä ammattitaitoamme, jotta voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin ammattitaidolla ja ennakoivasti. Arvostamme henkilökuntaamme, jonka tekemisen laatutasoon voimme aina luottaa. Vuola Trucks and Trailers Oy:ssä luotetaan ammattitaidon ja tekemisen laadun tuovan menestystä sekä meille, että asiakkaillemme.