VUOLAN OSAAMISTA

Tarjoamme asiakkaillemme raskaan ja kevyen kuljetuskaluston kokonaisvaltaista palvelua katsastuskäynteineen. Kalustosta pidetään huolta asianmukaisesti ja monipuolisesti merkistä ja mallista riippumatta. Nopeat varaosatoimitukset lisäävät kaluston liikkuvuutta. 

KATSASTUSPALVELU 

Hoidamme raskaan kaluston katsastuspalvelut autojen ja perävaunujen korjaukset sekä huoltotyöt. Meiltä saat myös ajopiirtureiden ja digipiirtureiden tarkastukset, jarrulaskelmat, jarrusovitukset, ABS- ja EBS -korjaukset, pakokaasumittaukset sekä pyörien ja akseleiden suuntaukset.

JOUSITÖIDEN ERIKOISOSAAMISTA

Olemme erikoistuneet, kuorma-, paketti-, asuntoautojen sekä perävaunujen jousitöihin. Meiltä saat kierrejousien madallukset ja korotukset, lehtijousien vahvistukset ja käyristykset sekä tietysti myös kokonaisuudessaan uudet lehtijousipakat tai vahvistetut kierrejouset. Tee-se-itse -miehille myymme irtojousia, U-pultteja, tappeja, heloja tai spiraaleja.

Matkailuautojen ilmajouset sekä lisäilmajousisarjat asennuksineen ovat myös erikoisalaamme.

ASIAKKAAMME SÄÄSTÄÄ

Säätämällä ajoneuvon akseleiden suuntaukset kohdalleen ja valitsemalla oikeat rengaspaineet, syntyy vuositasolla suuria säästöjä. Kun kuljettaja vielä pitää nopeudet ja ajoneuvon kuormat asianmukaisina, saattaa vuodessa matkakilometreistä riippuen syntyä säästöä jopa 10.000 euroa.

Kaarinan toimipisteessämme saat myös ajopiirtureiden ja digipiirtureiden tarkastukset, jarrulaskelmat, jarrusovitukset, ABS- ja EBS -korjaukset, pakokaasumittaukset sekä pyörien suuntaukset.
Toimimme DAF-huoltokorjaamona.

Kokonaisuudessaan Vuola suorittaa näiden lisäksi raskaan kaluston katsastuspalvelut ja perävaunujen korjaukset ja huoltotyöt aina valojen korjaamisesta peitepaikkauksiin sekä jousi ja jarrukorjauksiin.

Kalustosta pidetään huolta merkistä ja mallista riippumatta. Nopeat varaosatoimitukset lisäävät kaluston liikkuvuutta.

Tarjoamme asiakkaillemme raskaan kuljetuskaluston kokonaisvaltaista palvelua katsastuskäynteineen. Erityisesti pyrimme korostamaan asianmukaisen ja monipuolisen huollon merkitystä. Esimerkkinä voi todeta, että kun säädetään ajoneuvon akseleiden suuntaukset kohdalleen ja valitaan oikeat rengaspaineet, syntyy vuositasolla suuria säästöjä. Kun kuljettaja vielä pitää nopeudet ja ajoneuvon kuormat asianmukaisina, saattaa vuodessa matkakilometreistä riippuen syntyä säästöä jopa 10.000 euroa.

Yrityksen palveluksessa on tällä hetkellä 13 työntekijää.
Palvelemme asiakkaitamme kuudella kielellä ja olemme tarvittaessa tavoitettavissa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.