Vuola Trucks and Trailers Voivalantie 28,
20780 Kaarina Puh. 0207 118 830
info@vuola.fi

Raskaan Kaluston Teemapäivät 22.10

Raskaan kaluston teemapäivät 22.10.

Olemme mukana toisen ja kolmannen asteen opiskelijoille tarkoitetussa raskaan kaluston teemapäivillä. Tule ja kiinnostu raskaan kaluston tarjoamista työpaikoista ja mahdollisuuksista. Tykkää meistä Facebookissaa ja perustele itsellesi KESÄDUUNI.

Artikkelit

Raskaan Kaluston Teemapäivät 22.10

Raskaan kaluston teemapäivät 22.10. Olemme mukana toisen ja kolmannen asteen opiskelijoille tarkoitetussa raskaan kaluston teemapäivillä. Tule ja kiinnostu raskaan kaluston tarjoamista työpaikoista ja mahdollisuuksista. Tykkää

Lue lisää »

Perävaunu Ky Vuola 60 vuotta

Perävaunu Ky Vuola 60 vuotta – juhlat Kaarinassa 6.-7.5.     ”Talomme tullessa kunnioitettavaan 60 vuoden ikään, haluamme kutsua teidät juhlimaan taitettua taivalta kanssamme. Tarjolla

Lue lisää »