KEVYEN KALUSTON KORJAUKSET, HUOLLOT JA VARAOSAT

HENKILÖAUTOT

Katsastus ei mennyt läpi katkenneen jousen vuoksi? Auton takapää ottaa hidastustöyssyissä heti kiinni, kun takapenkillä istuu matkustajia? Auto tuntuu epävakaalta vaikka renkaat ovat kunnossa? Olipa autosi jousitusta tai alustaa koskeva murhe minkälainen tahansa, meiltä saat avun.

Henkilöautojen jousituksen korjaus

Meistä kukaan ei ole seppä syntyessään. Ei ollut meidänkään seppämme, mutta yli kolmenkymmenen vuoden työhistoria takaa sen, että mikäli hyllystä ei valmista jousta löydy juuri sinun autosi tarpeisiin, meidän jousiseppämme osaa sellaisen sinulle valmistaa. Jousien asennus autoosi käy meiltä kätevästi ja nopeasti, onhan meillä juuri siihen tarkoitukseen soveltuvat tilat ja työkalut sekä kymmenien vuosien aikana kertynyt ammattitaito. Kysy siis meiltä tarjousta jousiesi vaihdosta tai korjauksesta ennen kuin tartut itse toimeen!

Henkilöautojen varaosat

Meiltä saat myös varaosat kaikkiin automerkkeihin ja malleihin. Pyydä tarjous!

PAKETTIAUTOT

Kotimaisten teidemme laatu ja kunto laittavat varsinkin tavarakuljetuksiin hankittujen autojen ajo-ominaisuudet ja jousituksen kuormankantokyvyn kovalle koetukselle. Me pystymme parantamaan pakettiautojen ajoturvallisuutta huomattavissa määrin jousitusta ja iskunvaimennusta muuttamalla. Asentamalla ajoneuvoon uudet ja vahvemmat iskunvaimentimet, saamme teiden kallistusten vaikutukset minimoitua ja korin huojumisen aisoihin. Pallonivelien ja laakereiden uusinnat hoituvat vaivattomasti samalla korjaamokäynnillä. Voimme suorittaa myös öljyjen ja suodattimien vaihdot samassa yhteydessä, jolloin sinulta säästyy niin aikaa kuin vaivaakin.

Pakettiautojen korjaukset

Korjaamme ja tarvittaessa muutamme kaikenmerkkisten pakettiautojen jousitusta. Ammattitaitoiset jousiseppämme osaavat arvioida mitä juuri sinun autosi on vailla.

Pakettiautojen huolto

Suoritamme myös pakettiautojen huoltoja käsittäen jarrujen korjauksia ja säätöjä, öljyjen vaihtoja, valojen korjauksia yms. pieniä huoltotöitä. Pyydä lisätietoja, miten voimme olla avuksi juuri sinun pakettiautosi huollossa.

Pakettiautojen varaosat

Kaikkien jousitukseen liittyvien varaosien lisäksi meidän kauttamme on mahdollista tilata juuri sinun pakettiautoosi sopivat hyllyratkaisut.

ASUNTOAUTOT

Se mikä ryhdikkäänä rullasi tehtaalta pihallesi ei enää olekaan sitä nyt kun polkupyörät, matkalaukut, vesikanisterit sun muut tarpeelliset tilpehöörit on pakattu matkaan? Ajo-ominaisuudetkaan eivät ole enää sitä mitä piti, kun keula pysyy hädin tuskin tien pinnassa. Keskustellaan yhdessä miten voisimme jousitusta muokkaamalla parantaa sekä ajomukavuutta että liikenneturvallisuutta kaikilla matkoillanne!

Asuntoautojen korjaukset

Asuntoautojen jousien korjaukset, vahvistukset ja muutostyöt hoituvat meillä nopeasti ja vaivattomasti. Poikkea paikalle jo tänään näyttämään asuntoautoasi, niin voimme neuvotella ratkaisuista, joita meillä on tarjolla juuri sinun asuntoautoosi!

Asuntoautojen varaosat

Perinteisten lehtijousien lisäksi tarjoamme asuntoautoihin merkkikohtaisia ilmajousisarjoja.